februar 3

0 comments

Min hund tisser på gulvet

Hej.. Min hund er stadigvæk en hvalp på 2½. Her til aften satte han sig til at tisse på gulvet, selvom han lige havde været ude og tisse. Så gav jeg ham en skidebalde, og “smed” ham ud på hans plads i gangen. Da jeg så senre på aften, ville tage ham ind i stuen, og hygge, lod jeg ham komme op i sofaen lidt tid. Og så ville jeg slå sofan us, så fik ham til at hoppe ned – og så går han ud i gangen, og min veninde råber nej kenzo, og jeg rejser mig op, også stiller han sig til at pis på gulvet igen, selvom vi begge står og siger nej.. Han har aldrig før pisset på gulvet.

( tidlere på aften var min veninde og mig, oppe i midtbyen og lege i nogte springvand, hvor min hund legede med og drak noget af vandet, men det gjorde ham også dagen forenden og der var ingen ting.) Og så begynder han at pisse på gulvet. OG min veninde og mig kom i snak om det kunne være opmærksomhed han manglede, men nej, for han havde lige ligget op i sofaen sammen med mig. og jeg havde snakket med ham og nusset med ham. Så kan ikke lige helt forstå hans adfær.
Liv Andersen

 

Hej Liv

I sådan et tilfælde vil jeg normalt starte med at undersøge for blærebetændelse og evt. om producerer mere urin end han plejer.

Du skriver ikke om det er 2,5 måned eller 2,5 år? En hvalp har i så ung en alder stadigvæk ikke helt styr på blærefunktionen og tisser altså ikke på gulvet af ond vilje.

Det kan være svært at redegøre for om han mangler opmærksomhed, og derfor forsøger man ofte at udelukke medicinske sygdomme først – inden man kalder det et adfærdsproblem.

Mvh Søren

 


Tags

Hundesygdomme


You may also like

Leave a Reply
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page