Min hund virker deprimeret

Min hund virker deprimeret

 

Hej,
Jeg har en neutraliseret pekingeserhan på 5år. For en rum tid siden begyndte jeg at bekymre mig om hans adfærd. Han begyndte at spise mindre, udviste sløvhed…også under de daglige gåture, som efterhånden blev droppet.
Jeg tog hunden til dyrlægen. Her fik hunden konstateret begyndende tandkødsbetændelse. Behandlingen bestod af antibiotika og efterfølgende tandrens. Det hjalp…kombineret med pate iblandet tørfoderet. Min hund spiste igen og gåturene blev genoptaget. Alt tegnede i positiv retning…..men men..
Nu gider han ikke længere at spise. Gåturene gider han heller ikke. Han er atter sløv, sover meget og han virker umulig at gøre glad. Hvad kan der være galt??

 

 

Hej Hanne

Der kan være rigtig mange ting galt og jeg har derfor heller ikke noget godt præcist svar til dig.

Det kan være så simpelt at han bare ikke trives i varmen, men jeg kan også nævne en del medicinske sygdomme, der kan give de symptomer.

Når jeg ser hunde som ham, plejer jeg at anbefale en fuld blodprøveprofil, for i det mindste at udelukke mere alvorlige sygdomme.

Mvh Søren

 

Her vil du snart kunne få en tjekliste

Her vil du snart kunne få en tjekliste til om din hund er sund og rask.

 

About the Author

Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv. Det er Sørens og Spørg Dyrlægens mission at øge vores kæledyrs livskvalitet igennem viden og formidling. Har du fået svar på dine indledende spørgsmål her, kan du fokusere på de svære ting hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!