februar 2

0 comments

Udvokset, sele og tænder hos katte

Min neutraliserede hanhund Teddy på 5år har ændret adfærd. Han virker sløv og træt. Han bruger meget tid på at sove eller hvile sig på steder, hvor der er megen varme. Han ryster ofte..som om han fryser. Han gider ikke længere de daglige gåture, men en tur til stranden kan dog stadigvæk gå an. Han spiser heller ikke meget…ofte forbliver maden og godbidder urørte.
Hanne

 

Jeg har for nogle måneder siden fået en ung dame mis hjem, hun er neutraliseret og er på nuværende tidspunkt ca. 8 måneder.
Hvornår er sådan en dame mon udvokset. Jeg har læst det er afhængigt af racer, men min lille dame er vist en vaskeægte blanding…

Jeg bor i lejlighed og hun er helt indekat, men jeg tænker anskaffe mig en sele til sommer så hun kan komme med ud i vores aflukkede fælleshave. Er det synd når det kun kan blive lejlighedsvis i sommermånederne?

Og tandskifte. Hvornår er det helt overstået? Min lille dame har gang i en yderst effektiv konfettiproduktion, hvor hun bider især pap i meget små stykker. Jeg oplevede det samme med en kat jeg havde tidligere i samme alder og spekulerer på om det er fordi tænderne klør?

Mange spørgsmål…
Hilsen Charlotte

 


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page