februar 1

4 comments

min hunkat slikker sig hele tiden

Hej Søren.
Vi har en hunkat (hellig birma) som er lidt over 3 år gammel.

Hun er begyndt at gøre sig meget rent, så hun faktisk taber pels, hun har ikke meget pels under maven mere, ved halen og nu er hun begyndt slikke pelsen af ved den ene pote.

Vi fik for et halvt år ca en hankat også en hellig birma, men de er bedste venner, så vi tror ikke det er noget med ham at gøre. De parre også engang imellem.

Håber du kan hjælpe os, inden hun slikker alt pelsen af.

Mvh Helene

 

 

Hej Helene

Statistisk er lopper og allergi det mest sandsynlige. Det kan være en god ide at få hende undersøgt for det.

Katte kan også fine på at slikke sig selv meget i frustration eller som udtryk for stress. Det kan komme af mange ting, men den anden kat er en meget oplagt forklaring.

Mvh Søren

 


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Hej igen
   Det er et meget almindeligt spørgsmål du stiller, men svaret kan blive meget omfattende. Jeg planlægger faktisk en serie videoer om emnet – én er ikke nok.
   Nogle gange kræver den slags udredning hos en dyrlæge med specielle kompetencer på området. Det er ikke nemlig ikke trivielle sager.
   Den anden kat er en meget oplagt stressfaktor, men det kan også være halt andre ting. Har naboen fået ny kat? har du købt nye møbler? Nyt kattegrus? Bruger du en anden parafume? Har du fået børn eller en ny kæreste? Er du mindre hjemme? Eller mere hjemme? Listen over muligheder er næsten endeløs.
   Prøv at se kattens verden fra dens side. Jeg ved det kan være svært og det kræver som sagt nogle gange specialiseret hjælp.
   Mvh Søren

   1. Puha ja det kan jeg godt se. Vi vil gå til dyrlægen. Da nogen af de ting du skrev er slet ikke noget der er ændret. Og kattene har det godt sammen så forstår det ikke 🙁 men du skal have tak for hjælpen. Hilsen Helene

    1. Hej
     Ja, det lyder som en god ide. Det er svært for mig at afgøre over tekst. Nogle gange er det de mindste ting, man skal lede efter.
     Håber du finder en løsning.
     Søren

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page