februar 2

0 comments

Hundesnude skaller

Hej Søren (godt navn 🙂

Min hund har for to ugers tid siden fået noget udslæt på snuden, det startede med at se ud som om han skaller. Senere bredte det sig og jeg tog ham til dyrlægen, de mente at de kunne være noget eksem. Derfor fik jeg nogle piller, binyrebarkhormon samt cefaseptin som han har fået en uge. Derudover fik jeg en salve som skal smøres på snuden, men nu ser hans snude endnu værre ud. Sårskorper ligner det og jeg har derfor droppet salven, som iøvrigt blev slikket af meget hurtigt.

Jeg føler lidt at min dyrlæge har forsøgt at løse problemet, men ikke med held. Da min hund har haft et meget uheldigt år med to poter opereret har han kostet mig utroligt mange penge (10000). Og tro mig jeg vil sælge huset for ham, men sidst hos dyrlægen kostede det 1500,- at få piller, salve og konsultation som ikke har hjulpet, men tværtimod ser det meget værre ud.

Jeg håber at du har hørt eller set dette før og vil kunne komme med din rådgivning. Jeg har tænkt mig at ringe til min dyrlæge på fredag og fortælle på tlf hvordan snuden ser ud nu og hvad jeg skal gøre. Men jeg frygter lidt at skulle derned og få endnu en dyr regning, derfor håber jeg på lidt hjælp fra din side…

Tak for en god og informativ side.
Søren S

 

Hej Søren

Tak for de pæne ord.

Jeg kom komme i tanke om flere sygdomme, der kan give det du beskriver. Det kommer dog lidt an på hunden alder, race osv.

– Nogle hunde skaller bare mere end andre og det er helt normalt
– Parasitter. Skab, hårsækmider og lopper
– Medicinske sygdomme
– Kræft

Hvis du føler at behandlingen er lidt at “prøve sig frem”, bør du nok gå efter en mere præcis diagnose. Med den rigtige diagnose er behandlingen noget nemmere. Jeg tror jeg ville nok starte med blod- og/eller vævsprøver.

mvh
Søren

 


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page