februar 1

0 comments

Min kat er sulten hele tiden

Hej jeg har 2 han katte på 8 mdr. De virker ekstrem sultne hele tiden, har fået afvide af dyrlæge at de kun skal have 50 g mad 2 gange om dagen hver især, men de prøver at få fat i alt slags mad hele tiden, hvis jeg selv sidder og spiser springer de op på bordet og nærmest angriber maden indtil det lykkes for dem og få fat i noget af den,. den ene sætter klørene i mig når jeg tager ham ned, og prøver igen og springe om. det er helt overdreven som de propper sig når de får fat i det.
Og de er ligeglade med vandsprøjten og alt ting. jeg bliver næsten nødt til at stå op og spise for at sikre at de ikke får fat i noget…
Har du nogen råd til hvordan jeg kan forhindre det? eller skal de have mere mad? Jeg håber på din hjælp.. hilsen maria

 

 

Hej Maria

Det kommer selvfølgelig lidt an på hvilket foder du bruger. Billigere foder er f.eks. typisk ikke lige så let at omsætte.

De fleste katte i voksealderen kan sagten klare at have mad stående, som de selv styrer. Desværre gælder det ikke for voksne.

Prøv evt. med mange måltider i en periode. Gerne 5 eller 10 hen over dagen. Hvis katte bestemte selv ville de oftere spise mange små måltider i stedet for 2 store.

Det er kattes natur at være nysgerrige, så det er ikke sikkert det er sulten, der driver dem. Måske er din mad spændende bare fordi det er din.

mvh Søren

 


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page