Betingelser for brug af Spørg Dyrlægens brevkasse

Betingelser for brug af Spørg Dyrlægen og af dyrebrevkassen.

Brevkassen er gratis

Spørg Dyrlægens brevkasse er gratis. Du vil altså på intet tidspunkt blive opkrævet betaling for svar givet i brevkassen.

Du kan heller ikke kræve nogen form for økonomisk kompensation.

Du kan kun være sikker på svar hvis dit spørgsmål bliver offenliggjort på hjemmesiden. Jeg prøver dog at svare alle indenfor 8 dage, men når det ikke altid. Brevkassen er et fritidsprojekt og i ferier, ved sygdom og travlhed på arbejde bliver det svært at nå.

 

Vil blive vist på SpørgDyrlægen.dk

Dit spørgsmål og de billeder, videoer eller andre filer, du har sendt med, vil kunne blive vist på SpørgDyrlægen.dk. Alle spørgsmål vil kunne findes via søgemaskiner som for eksempel Google. Ved at sende spørgsmål og filer ind, accepterer du dette.

Du kan altid bede om at være anonym og jeg videregiver aldrig personlige oplysninger.

Jeg forbeholder mig ret til at forkorte og redigere i din tekst. Det gælder f.eks. ved slåfejl og grammatikkorrektur.

 

Du kan frit dele indholdet fra hjemmesiden

Alt på SpørgDyrlægen.dk er frigivet under licensen Creative Commons BY-SA. Det betyder at du fri må kopiere og ændre indholdet, men du skal altid henvise til mig som kilde og du skal dele alt under samme vilkår.

Se mere om hvilke rettigheder du har for at dele her: CreativeCommons.org

 

Kan ikke vurdere andre dyrlægers behandling

Jeg kan ikke tilbyde at vurdere kvaliteten af andre dyrlægers behandling eller rigtigheden af diagnoser og de behandlinger, der er sat i værk.

Jeg vil dog gerne forsøge at uddybe eller gen-forklare noget og udtale mig om generelle behandlingsprincipper for bestemte patientgrupper.

 

Information og vejledning

Svar i brevkassen tjener kun som information og vejledning. Det må aldrig ses som erstatning for individuel rådgivning, undersøgelse eller behandling hos din egen dyrlæge.

Er du i tvivl, er det ALTID bedre at en dyrlæge ser på og vurderer dit kæledyrs helbred.

 

Kan ikke drages til ansvar for skader

Jeg eller resten af SpørgDyrlægen.dk kan hverken direkte eller indirekte drages til ansvar for skader eller gener opstået eller påført som følge af informationer og råd fra siden eller i emails.

Syge dyr bør altid tilses af en dyrlæge, der kan foretage en individuel vurdering og i gangsætte tilpasset behandling.

 

/Søren. September 2022

Om dyrlægen

Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv.

Det er Sørens og Spørg Dyrlægens mission at øge vores kæledyrs livskvalitet igennem viden og formidling.

Har du fået svar på dine indledende spørgsmål her, kan du fokusere på de svære ting hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!


Tags


You may also like

Hvad hjælper på vokseværk?

Hvad hjælper på vokseværk?
Leave a Reply
 1. Allergi shelti
  Kære netdyredoktor
  Jeg har prøvet at gå til dyrelægen en gang med min hund, fordi han var rød og kløede sig meget på snuden. Han er halvandet år, og har haft den kløen et lille halvt år nu. Vi fik afvide at det nok var kylling han var allergisk for, og blev så sendt hjem med nogle piller mod den streptolykok infektion han havde fået på sin snude. Vi prøvede derfor at skifte til foder uden kylling, men det har ikke virket, og nu klør han sig både på næsen, og slikker på sine poter. Derfor er mit spørgsmål nu, hvor alvorlig er allergi for hunde? Og er det muligt at bede om at få lavet en test for at se hvad han er allergisk overfor? Hvad vil sådan en test evt koste ca.? P.s Problemet er at jeg ikke kan få lokket mine forældre til at betale konsulation osv. fordi de ikke mener det er så generende for ham, men som sagt er han rød om munden og slikker på sine poter, og det tyder vel på en form for irration?
  På forhånd tak for hjælpen.
  Mvh
  Naja

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Spørg Dyrlægen ... for dyrenes skyld