myVet.dk overtaget af SpørgDyrlægen

myVet.dk er desværre ikke længere online. SpørgDyrlægen har overtaget domænet, men ikke deres serviceydelse.

MyVet.dk var en dansk platform, der havde til formål at forbedre sundheden for kæledyr i Danmark ved at hjælpe ejere med at navigere i dyrlægetjenester mere effektivt. Platformen informerede om dyrlægebesøg og priser, og hjalp med at matche kæledyrsejere med dyrlæger, der passede til deres specifikke behov. Ifølge statistikker fra Danmarks Statistik i 2010 havde kun 39% af hunde og katte regelmæssige årlige besøg hos dyrlægen. MyVet.dk forsøgte at modvirke barrierer som forventning om høje omkostninger, manglende erkendelse af nødvendigheden af årlige besøg, og forvirring omkring dyrlægeydelser.

Platformen var især fokuseret på at skabe gennemsigtighed og forenkle processen med at finde relevant information og dyrlægetjenester. De samarbejdede kun med dyrlæger, de kunne stå inde for, og introducerede et ratingsystem for at sikre troværdigheden og kvaliteten af de tilknyttede dyrlæger. MyVet.dk påpegede, at de ikke var uddannede dyrlæger, og derfor skulle deres information ikke erstatte professionel rådgivning fra autoriserede dyrlæger.

Platformen havde kontorer på Papirøen i Hillerød, Danmark, og var aktiv på deres hjemmeside og i forskellige sociale medier, hvor de formidlede information og engagement med brugere. For mere detaljeret indsigt og information, kan du besøge deres tidligere websted via Wayback Machine.

Pressemeddelelse

SpørgDyrlægen.dk udvider med overtagelse af MyVet.dk

Tidligere i dag annoncerede SpørgDyrlægen.dk, ledet af dyrlæge Søren Drimer Pejstrup, officielt overtagelsen af domænet MyVet.dk. Denne strategiske udvidelse er et led i at styrke tilbud og services til Danmarks kæledyrsejere.

SpørgDyrlægen.dk, kendt for sin dybdegående rådgivning og online brevkasse service, vil integrere MyVet.dk’s ressourcer for at udvide sin rækkevidde og forbedre tilgængeligheden af veterinære rådgivning og information. Overgangen styrker SpørgDyrlægens mission om at forbedre dyresundhed gennem uddannelse og formidling.

“Vores mål er at gøre veterinær viden mere tilgængelig og forståelig for alle kæledyrsejere,” siger Søren Drimer Pejstrup. “Med MyVet.dk’s blog kan vi tilbyde en mere omfattende online service og nå ud til endnu flere kæledyrsejere over hele landet.”

Integrationen af MyVet.dk forventes at være afsluttet inden for de næste par måneder, hvor alle services vil være fuldt tilgængelige via SpørgDyrlægen.dk’s platform.

Relevant indhold

Her er nogle af relevante artikler i forhold til hvad du tidligere kunne finde på myVet.dk