Remedier alle katte-ejere bør kende til (ingen reklame-links)

Klorhexidin til katte

Klorhexidin er et essentielt, bredsprektret antiseptisk middel, ideelt til både mennesker og dyr takket være dets antibakterielle, antifungale og antivirale egenskaber. Dette effektive desinfektionsmiddel angriber og ødelægger mikroorganismer ved at nedbryde deres cellemembraner og cytoplasma. Det er et hudvenligt valg, ikke-irriterende og ikke-toksisk, selvom det kan virke udtørrende. Brug af fugtgivende produkter sammen med klorhexidin anbefales. Med en bred vifte af produkter tilgængelige, såsom shampoo, mousse, spray, ørerens og vådservietter, er klorhexidin blevet mere tilgængeligt for dyreejere, der søger en praktisk løsning til daglig pleje uden hyppige bade.

Køb klorhexidin her: apopro.dk/apotekets-klorhexidin (ikke reklame-link)

Husk også vatrundeller til at tørre med: apopro.dk/apotekets-oekologiske-vatrondeller

Fiskeolie til katte

Giv din kat et nyt spring i trinnet med ArthroFlex Omega, det naturlige fodertilskud designet specielt til at støtte og behandle ældre katte med begyndende skavanker i bevægeapparatet. Vores unikke blanding af ingredienser, herunder grønlæbet musling og collagen type II, hjælper med at mindske inflammation i led og forbedre mobiliteten.

ArthroFlex Omega er rig på omega-3-fedtsyrer, kendt for deres kraftige antiinflammatoriske egenskaber, og glucosaminoglycaner, som er vitale byggesten for leddene. Denne omhyggeligt afbalancerede formel støtter ikke kun ledfunktionen, men bidrager også til en sund pels og hud.

Dette letanvendelige supplement kan gives direkte i munden eller blandes med foderet for at sikre, at din kat får de nødvendige næringsstoffer til at forblive aktiv og smidig. Med ArthroFlex Omega kan du hjælpe din kat til at leve et fuldt og behageligt liv, selv i de ældre år.

Køb ArthroFlex Omega her: dyrlaegensgaard.dk/arthroflex-omega-til-kat/ (ikke reklame-link)