Giv din hund et langt og sundt liv med de disse 6 områder

Er du i tvivl om du gør det bedste du kan for din hund? I denne e-bog (PDF) kan du læse om 6 områder, du kan fokusere på for at optimere din hunds (og din egen) livskvalitet.

Få adgang til bogen med det samme

E-bogen (PDF) indeholder konkrete ideer, til simple ændringer og øvelser, du kan udføre i en travl hverdag. Øvelser der kan øge livskvaliteten for dig og din hund.

Bogen indeholder

Giv din hund et langt og sundt liv

Er du i tvivl om du gør det bedste for dig og din hund? Eller har gamle vaner og en travl hverdag taget overskuddet fra dig.

I e-bogen finder du simple øvelser og tricks, der ikke kræver dyrt udstyr eller endeløse timer på træningspladsen. Du kan udføre det meste hjemme på køkkengulvet og putte det ind, i jeres normale program uden at skulle lave en masse om.

Overvægt kan overvindes

I skal ikke på diet (igen) og købe nyt foder - det har I sikkert prøvet.

Du skal til gengæld glemme alle de forkerte og dårlige råd og ændre på nogle helt simple ting.

Knuder og kræft

Kræft hos hunde er ikke en dødsdom. Det kræver heller ikke altid omfattende behandling. Men du skal vide, hvad du skal holde øje med.

Tandsundhed

De færreste har rigtig godt held med at børste deres hund tænder - og huske at få det gjort.

Med fokus på de fire vigtigste områder kommer du langt - også uden en tandbørste.

Mental sundhed

Et gå en lang tur eller lege med hunden er sjældent nok. Måske gider din hun slet ikke gå. Under alle omstændigheder skal der mental udfordring til også - men det kan gøres simpelt.

Vaccination

Vi skal ikke overvaccinere, men heller ikke under-beskytte din hund. Den rette mængde til den rette tid. Og hvad vaccinere vi overhovedet i mod?

Ernæring og foder

Du behøver ikke købe det dyreste foder. Du skal nok heller ikke købe det billigste. Men hvorfor ikke - indeholder det ikke det samme? (Hint: Nej - heller ikke selvom næringindholdet ser sådan ud)

Hvordan får du adgang til e-bogen?

Helt præcist hvad køber du?

Dette er en BETA version af den fulde bog. Prisen er sat meget ned, da jeg stadig arbejder på at forbedre bogen. Indholdet er solidt og korrekt, men der vil komme flere billeder til med tiden

Bog i BETA-version på 48 sider med billeder og illustrationer

BETA-version betyder at bogen ikke er 100 % - Indholdet er korrekt og fuldendt, men jeg arbejder stadig på billeder, grafik og opsætning. Derfor får du også bogen til en stærk nedsat pris. Den fulde pris, vil ligge omkring 280-350,- kr. 

Adgang til alle fremtidig versioner

Selvom prisen kommer til at stige og bogen vil blive forbedret over mange udgiver, vil du altid have adgang til den nyeste version - uden merpris. Du skal blot gemme dit kodeord. 

Download til evigt gemme

Bogen er udgivet som en PDF-fil. Den PDF kan du downloade og gemme til evigt eje. Du vil også kunne downloade alle fremtidige versioner.

Få simple trick til en bedre hverdag

Få simple trick til en bedre hverdag, der på en sjov og nem måde kan gøre hverdagen sundere for både dig og din hund.