Udvokset, sele og tænder hos katte

Udvokset, sele og tænder hos katte

 

Min neutraliserede hanhund Teddy på 5år har ændret adfærd. Han virker sløv og træt. Han bruger meget tid på at sove eller hvile sig på steder, hvor der er megen varme. Han ryster ofte..som om han fryser. Han gider ikke længere de daglige gåture, men en tur til stranden kan dog stadigvæk gå an. Han spiser heller ikke meget…ofte forbliver maden og godbidder urørte.
Hanne

 

 

Jeg har for nogle måneder siden fået en ung dame mis hjem, hun er neutraliseret og er på nuværende tidspunkt ca. 8 måneder.
Hvornår er sådan en dame mon udvokset. Jeg har læst det er afhængigt af racer, men min lille dame er vist en vaskeægte blanding…

Jeg bor i lejlighed og hun er helt indekat, men jeg tænker anskaffe mig en sele til sommer så hun kan komme med ud i vores aflukkede fælleshave. Er det synd når det kun kan blive lejlighedsvis i sommermånederne?

Og tandskifte. Hvornår er det helt overstået? Min lille dame har gang i en yderst effektiv konfettiproduktion, hvor hun bider især pap i meget små stykker. Jeg oplevede det samme med en kat jeg havde tidligere i samme alder og spekulerer på om det er fordi tænderne klør?

Mange spørgsmål…
Hilsen Charlotte

 

Her vil du snart kunne få en tjekliste

Her vil du snart kunne få en tjekliste til om din hund er sund og rask.

 

About the Author

Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv. Det er Sørens og Spørg Dyrlægens mission at øge vores kæledyrs livskvalitet igennem viden og formidling. Har du fået svar på dine indledende spørgsmål her, kan du fokusere på de svære ting hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!