Blod fra udposning ved endetarmen

Blod fra udposning ved endetarmen

 

Hej..

Skriver til jer angående vores fransk bulldog på knap 2 år. Igår aftes opdagede vi, at hun blødte fra endetarmen og der ligesom sad en lille rød udposning i selve åbningen( på størrelse med en ært). Vi har ikke mærket tegn på at hunden har været anderledes de sidste par dage og blev derfor noget nervøs da vi så det. Efter lidt tid forsvandt udposningen igen og der har ikke været noget siden, men nu her til morgen jeg havde hende ude i haven, var det der igen. Hun havde normal afføring og blødte lidt fra endetarmen men nu er udposningen væk igen.

Håber i kan give mig et svar på hvad der kan være i vejen med hende og om jeg skal søge dyrlæge??

Hilsen D

 

 

Hej

Hvis du snakker om en udposning på selve tarmen, kan det være slimhinden eller et blodkar du kan se. Det er i sig selv ikke så farligt, men kan udvikle sig.

Sidder hævelsen i huden ved siden af anus, kan det være analkirtlen, du kan se. De kan blive betændte og bløde.

Begge dele er noget, der bør undersøge, hvis det kommer igen.

mvh Søren

 

Her vil du snart kunne få en tjekliste

Her vil du snart kunne få en tjekliste til om din hund er sund og rask.

 

About the Author

Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv. Det er Sørens og Spørg Dyrlægens mission at øge vores kæledyrs livskvalitet igennem viden og formidling. Har du fået svar på dine indledende spørgsmål her, kan du fokusere på de svære ting hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!