Min kat er HELE tiden sulten

Min kat er HELE tiden sulten

 

Hej .
Jeg har en 7 årig sterriliseret hunkat som konstant er sulten! Jeg giver en vådfoder morgen og aften (100 gr) og tørfoder middag og sen aften inden sengetid. Jeg kan ikke have maden stående fremme hele tiden da den så spiser det med det samme.

Det er en indendørskat og jeg giver den derfor Royal Canin Indoor cat. Den står konstant henne ved sin madskål og miaver og kigger på mig og hver gang jeg bar nærmer mig køkkent hvor jeg ordner den foder bliver den fuldstændig vild. Den er ikke tyng eller noget og heller ikke overvægtig.

Kan den være syg eller?

Det er kun 2 måneder siden jeg har fået den og den har levet på gaden, før jeg tog mig af den, så ved ikke hvordan den har været tidligere i sit liv.
Håber på hjælp…
Anne-Sophie

 

 

Hej Anne-Sophie

Det kan i princippet godt skyldes medicinske sygdomme, men hvis ikke katten samtidig taber sig og/eller drikker meget, er det mindre sandsynligt. Det er ikke nok til at udelukke det, men gør det altså mindre sandsynligt.

Hvis katten er vandt til at maden er knap, vil den forsluge sig når den får chancen. Også selvom der nu er mad nok. Det lyder som om du giver den meget mad og hvis den fortsætter i så højt indtag, vil den blive tyk hurtigt.

mvh Søren

 

Her vil du snart kunne få en tjekliste

Her vil du snart kunne få en tjekliste til om din hund er sund og rask.

 

About the Author

Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv. Det er Sørens og Spørg Dyrlægens mission at øge vores kæledyrs livskvalitet igennem viden og formidling. Har du fået svar på dine indledende spørgsmål her, kan du fokusere på de svære ting hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!