Min hund tisser indenfor

Min hund tisser indenfor

 

hej
jeg har en hanhund på knap 2 år, som tisser på gulvet når vi er ude på besøg hos andre – uanset som de har hund eller ej!!
Jeg har forsøgt med bl.a. udskæld og diverse metoder for at forskrække ham, når man har fanget ham i situationen. Jeg har også prøvet at give ham ble på – intet har hjulpet. For ca. en måned siden fik jeg ham af samme årsag kastreret, hvilket indtil videre heller ikke har hjulpet. Så nu er jeg ved at løbe tør for idéer.
Han tisser ikke indenfor når han er hjemme, så det er ikke fordi at han ikke kan holde sig. Inden besøgene bliver han også luftet, så han har mulighed for at få tisset af.
Hvad kan jeg gøre for at afhjælpe situationen?!?
Heidi

 

 

Hej Heidi

Det kan godt lyder som territorieafmærkning og det lyder som om du gør det rigtige allerede.

Han vil simpelthen have det til at lugte af ham selv. Han skal vide at adfærden er forkert, og det er vigtigt at du fanger ham i gerningsøjeblikket.

Jeg har desværre ikke nogen bedre forslag umiddelbart.

Mvh Søren

 

Her vil du snart kunne få en tjekliste

Her vil du snart kunne få en tjekliste til om din hund er sund og rask.

 

About the Author

Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv. Det er Sørens og Spørg Dyrlægens mission at øge vores kæledyrs livskvalitet igennem viden og formidling. Har du fået svar på dine indledende spørgsmål her, kan du fokusere på de svære ting hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!