Min hund er begyndt at skide indenfor

Min hund er begyndt at skide indenfor

 

Har en kastreret hanhund på 4 år.
vi har en dejlig have han render frit rundt i så tit han ivl.

her for ca 1 mdr tid siden er han begyndt at skide indenfor om natten når vi sover. han har ellers altid sagt til hvis han skal ud og han er altid ude lige inden vi går i seng.

han får sin mad 1 gang om dagen kl ca 18 om aftenen. skal jeg evt prøve at give ham den noget før?

han er meget vær at få ud i haven når det er mørkt kan han være mørkeræd og derfor kun lige skynder sig at tisse og ind igen og derved besørger om natten på gulvet?
Pernille

 

 

Hej Pernille

Hunde holder deres vaner rigtig godt. Hvis hunden først har fået en ide, kan de godt bare fortsætte alene bare fordi det er vane.

Men, ja. Det kan godt være et forsøg værd at give mad tidligere på dagen.

Hunde kan godt være bange for mørke, hvis de ikke kan se noget. Nogle hunde bliver “natteblinde” og det kan være tegn på øjensygdomme. Ellers kan det være en god ide at lufte ham i snor. Så er han tæt på jer og samtidig nødt til at bevæge sig.

Mvh Søren

 

Her vil du snart kunne få en tjekliste

Her vil du snart kunne få en tjekliste til om din hund er sund og rask.

 

About the Author

Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv. Det er Sørens og Spørg Dyrlægens mission at øge vores kæledyrs livskvalitet igennem viden og formidling. Har du fået svar på dine indledende spørgsmål her, kan du fokusere på de svære ting hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!