Betingelser for brug af Spørg Dyrlægens brevkasse

Betingelser for brug af Spørg Dyrlægens brevkasse

Brevkassen er gratis

Spørg Dyrlægens brevkasse er gratis. Du vil altså på intet tidspunkt blive opkrævet betaling for svar givet i brevkassen.

Du kan heller ikke kræve nogen form for økonomisk kompensation.

Du kan kun være sikker på svar hvis dit spørgsmål bliver offenliggjort på hjemmesiden. Jeg prøver dog at svare alle indenfor 8 dage, men når det ikke altid. Brevkassen er et fritidsprojekt og i ferier, ved sygdom og travlhed på arbejde bliver det svært at nå.

Vil blive vist på SpørgDyrlægen.dk

Dit spørgsmål og de billeder, videoer eller andre filer, du har sendt med, vil kunne blive vist på SpørgDyrlægen.dk. Alle spørgsmål vil kunne findes via søgemaskiner som for eksempel Google. Ved at sende spørgsmål og filer ind, accepterer du dette.

Du kan altid bede om at være anonym og jeg videregiver aldrig personlige oplysninger.

Jeg forbeholder mig ret til at forkorte og redigere i din tekst. Det gælder f.eks. ved slåfejl og grammatikkorrektur.

Du kan frit dele indholdet fra hjemmesiden

Alt på SpørgDyrlægen.dk er frigivet under licensen Creative Commons BY-SA. Det betyder at du fri må kopiere og ændre indholdet, men du skal altid henvise til mig som kilde og du skal dele alt under samme vilkår.

Se mere om hvilke rettigheder du har for at dele her: CreativeCommons.org

Kan ikke vurdere andre dyrlægers behandling

Jeg kan ikke tilbyde at vurdere kvaliteten af andre dyrlægers behandling eller rigtigheden af diagnoser og de behandlinger, der er sat i værk.

Jeg vil dog gerne forsøge at uddybe eller gen-forklare noget og udtale mig om generelle behandlingsprincipper for bestemte patientgrupper.

Information og vejledning

Svar i brevkassen tjener kun som information og vejledning. Det må aldrig ses som erstatning for individuel rådgivning, undersøgelse eller behandling hos din egen dyrlæge.

Er du i tvivl, er det ALTID bedre at en dyrlæge ser på og vurderer dit kæledyrs helbred.

Kan ikke drages til ansvar for skader

Jeg eller resten af SpørgDyrlægen.dk kan hverken direkte eller indirekte drages til ansvar for skader eller gener opstået eller påført som følge af informationer og råd fra siden eller i emails.

/Søren. September 2013

Arkiv

Betingelserne er blevet ændret. Her er arkiv over tidligere betingelser:

About the Author

(1) comment

Add Your Reply