Min hund får anfald

Min hund får anfald

 

Hjælp. Jeg har en papillion på snart 8 måneder. Hun for nogle skræmmende anfald engang imellem, og det er som regl sent aften/nat. Hun hiver efter vejret om det er igennem næse eller mund kan jeg ikke finde ud af, men mundvien er lidt åben, efterfuldt af dette, nyser hun, gør hun hver gang, og slikker sig på næsen. den er lidt tør her. ellers er den fugtig. har haft to dyrlæger, de begge sagde vidt forskelligt. prøv at holde hende for næsen, den anden som jeg har nu, tjz. han snakkede endelig lidt uden om, det er nok noget allergi. og de to gange jeg fik de råd hvar ved hendes bass. vacc som hvalp. hun har dog haft dette max 10-15 gange siden hun var 3 måneder da jeg fik hende. 🙁 At besøge en dyrlæge for at få så dumme råd og give en formue har jeg ikke lyst til, så nu prøver jeg råd først, og evt en ny dyrlæge næste gang!

Udover dette problem, slikker hun også meget på vægge og mig og jagter skygger som en der har damp. bider sig nogle gange i forbene altså pga. det klør, det jeg skrev forgående med nys og hive efter vejret, kan det type på noget allergi det hele, som så udviser sig i anfald??

Mvh. Ann-carina poulsen

 

 

Hej Ann-Carina

Det kan godt lyde som om din hund har mere end ét problem.

Kløe bl.a. i poterne er et af mange symptomer på allergi, men det kan også komme af andre ting. Svampe og bakterie infektioner f.eks.

Jeg er ikke sikker på at jeg kan være mere præcis end dine tidligere dyrlæge, når jeg ikke har set hunden. Dog kommer jeg til at tænke på 2 ting: Reverse sneezing, som er en slags baglænse nys og epilepsi.

Desuden er det fornuftigt at få hende undersøgt og evt. behandlet for hjertelungeorm og diverse hals- og næse-infektioner.

mvh Søren

 

Her vil du snart kunne få en tjekliste

Her vil du snart kunne få en tjekliste til om din hund er sund og rask.

 

About the Author

Søren Drimer Pejstrup har været dyrlæge i over 10 år og brænder for at hjælpe hunde og katte til et lang og sundt liv. Det er Sørens og Spørg Dyrlægens mission at øge vores kæledyrs livskvalitet igennem viden og formidling. Har du fået svar på dine indledende spørgsmål her, kan du fokusere på de svære ting hos dyrlægen - mere viden giver mere tryghed, bedre behandling og sundere dyr!

(2) comments

Add Your Reply